PAPA MOMENTEN IN DE KEUKEN!

Lieve mensen, inmiddels zijn we alweer een paar weken verder in het quarantaine leventje en in deze vlog zie je weer wat momenten van hoe wij deze periode doorstaan met elkaar. We worden melig en doen wat gekker dan normaal maar volgens mij komt dat van het binnen zitten haha. Gelukkig zijn we allemaal nog gezond en daar zijn we heel dankbaar voor. Soms heb ik het persoonlijk een beetje moeilijk omdat het voelt alsof alles stil staat en ik me er gewoon op betrap dat ik er echt van baal dat we de shows voor mij nu ook voorlopig gecanceld zijn. Uiteraard moet dat maar ik mis het zo ongelooflijk erg. Maar goed.. ik denk dat iedereen z'n mindere en betere dagen heeft. Sterkte iedereen!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

You have successfully subscribed!
This email has been registered