PREMIERE THE LION KING + JURK UITZOEKEN!

Hi lieverds, In deze video neem ik jullie mee naar de premiere van The Lion King! Er is een dresscode en ik ga op jacht naar de perfecte outfit voor mij en Ryan! Je zult weer veel persoonlijke momentjes van ons zien en er zit in het begin een samenwerking met Bondi Sands in! Dit is een product waar ik zelf fan van ben, dus mocht jij net als ik weinig tijd hebben om te genieten van dit mooie weer, is dit de perfecte oplossing! Je wordt er prachtig bruin van, het ruik super lekker en het werkt mega snel! Via deze site: https://www.bondisands.eu/ vind je alle informatie EN het is VANAF NU ook verkrijgbaar bij Douglas! Yay! Ik wens je veel kijk plezier! Liefs Laura

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

You have successfully subscribed!
This email has been registered