STYLING TIPS + GRATIS OUTFIT

Leuk nieuws! Vanaf nu heb ik een nieuwe serie, genaamd STYLED BUYLAU. Veel meiden hebben gevraagd of ik ze een keer wil stylen. Dit heeft mij op een idee gebracht en vandaag zien jullie de allereerste aflevering. In deze serie ontvang ik iedere aflevering nieuwe gasten die ik van top tot teen helemaal ga stylen. Wil jij ook een keer een gestyled worden door mij?, let me know in de comments.

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

 

[time] minutes ago, from [location]
The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top