TERUG IN DE TIJD - MIJN DAGBOEK LEZEN!

Lieve iedereen. Leuk dat je op deze video hebt geklikt en ik neem jullie eventjes mee terug in de tijd. De dames van mijn leeftijd zullen veel dingen herkennen en hopelijk leren jullie mij nog een beetje beter kennen via deze privé video. Het is best persoonlijk en heb zelf enorm genoten van deze video. Uiteraard zou ik Laura niet zijn als ik jullie niet ook nog een kleine positieve boodschap mee zal geven. Veel luister en kijk plezier en ik wens jullie allen een heel fijn Pinksteren!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

[time] minutes ago, from [location]
The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top