TIJD VOOR IETS NIEUWS?!

Hi lieverds, welkom bij het zonnige begin van deze weekvlog. De week gaan we beginnen met een testrit in een nieuwe auto! En ik ben VERLIEFD. Het is ook weer tijd om een avondje uit te gaan met mijn man en zijn de volgende dagen druk met allemaal afspraken. Op kantoor hebben we de nieuwe collectie geshoot en gaan wij lekker uiteten. Ryan moet ik een hele week missen, omdat hij voor zijn werk naar New York gaat. Samen met Lola ga ik naar Loods 5 om allemaal leuke spullen voor kantoor en mijn huisje te kopen. Laat je mij in de comments weten wat jullie droomauto is?

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered