TOCH VERDRIETIG ONDANKS DAT IK POSITIEF PROBEER TE BLIJVEN!

Hi iedereen. In deze vlog ben ik eerlijk over mijn gevoel dat ik best verdrietig ben dat er zoveel stil staat op dit moment door de crisis maar ik vind dat ik niet mag klagen want we zijn allemaal gezond. Toch voelt het dubbel want soms heb ik een een down momentje.. maar dan hoor ik weer een stemmetje die zegt: Je mag niet klagen Lau want jij en je gezinnetje en familie zijn allemaal gezond! Dus beetje mix feelings maar ik denk dat iedereen die op het moment wel heeft. Verder ga ik sporten en deel ik de tip voor een GROTE MOOIE RONDE KONT! haha! Veel kijk plezier en hoop dat jullie ook allemaal gezond zijn! LIEFS LAURA!

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

You have successfully subscribed!
This email has been registered