TRAVEL VLOG: MARMARIS, TURKEY☀️

Hallo lieve allemaal! In de vorige weekvlog heb ik het al even gehad dat ik een reis ging maken, maar wat ik nog niet heb verteld waar ik naar toe ga samen met Fred. Wij gaan samen naar Turkije, Marmaris! Hier gaan wij een paar dagen content maken en laten wij zien wat je allemaal kan doen op Marmaris. Na 25 jaar ga ik weer voor het eerst waterskiën en race ik over de zee met een jetski! Dat was zo ontzettend gaaf. Je kan zeker nog veel meer watersporten doen op Marmaris. Zaterdagochtend hebben wij heerlijk een yoga sessie gedaan en dan begin je de dag nog beter. We zijn ook mee geweest met een jeep safari en hebben een adembenemende mooie boottocht mogen maken. Elke dag eten wij mega veel en lekker! In de vrije tijd die wij hadden tijdens de reis, hebben wij ook heerlijk gelegen bij het zwembad. Ben jij op zoek naar avontuur of wil je heerlijk luieren bij het zwembad of strand, dan moet je zeker naar Marmaris! Het is een vakantiebestemming voor iedereen! Wij willen echt niet meer weg en hier nog veeeel langer blijven. Benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan, bekijk dan snel de vlog

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered