UPDATED DAILY MAKE-UP ROUTINE

Hi loves, dit is de eerste blogpost in 2019 en ik ben zo excited voor dit nieuwe jaar. Ik begin dit jaar met een updated daily make-up routine omdat velen van jullie hierom vroegen! Ik was mezelf tijdens kerst aan het opmaken en dacht; waarom maak ik hier niet meteen een tutorial van! In deze video kun je dus zien hoe ik mezelf heb opgemaakt voor de feestdagen en welke make-up ik hiervoor heb gebruikt. Deze look maak ik tegenwoordig dagelijks voor evenementen en feesten en ben er zelf erg tevreden mee. Heb je nog goede tips voor mij? Laat het me weten in de comments! 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

You have successfully subscribed!
This email has been registered