VERHUISD, KANTOOR MAKE-OVER EN UITLEG

Lieverds. Door het Coronavirus zijn onze plannen ook enorm in de soep gelopen wat betreft ons eigen label. In deze video leg ik jullie het een en ander uit. We verhuizen weer terug naar mijn eigen kantoorpandje waar wel ik heel blij mee ben en het is tijd voor een MAKE-OVER! Kijk mee hoe we van een lelijk kantoortje, een mooie en fijne werkplek maken. Je ziet wat van onze Koningsdag, wat leuke en gekke momentjes met mijn mannekes Ryan, Fred en Luca en ik hoop dat ik je weer heb kunnen laten genieten van dit vlogje. Veel kijk plezier. Stay healthy & safe.

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered