VERLIEFD OP IBIZA PERSDAG!!!

Welkom bij de nieuwe weekvlog. We beginnen deze weekvlog met een persconferentie van ‘Verliefd op Ibiza’, de musical waar ik in mag spelen. Het komt steeds dichterbij en ik kan niet meer wachten ik wel echt NU de theaters in. Weer heerlijk gesport en dit keer een mix van krachttraining en boxen. Laat mij in de comments weten, of jullie een work-out routine van mij willen zien. Een heerlijke girls night met vriendinnen en we gaan weer shooten met ons model, Lexi. We gaan in tijden weer eens even lekker op stap en ik heb een heerlijk weekend lekker thuis.

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered