VERMOEIENDE DISCUSSIES MET RYAN!

Hi liefjes, er staat weer een gloednieuwe weekvlog voor jullie klaar. Ik heb weer een leuke samenwerking en eindelijk ga ik Ryan ophalen van Schiphol. Talpa Netwerk, waar ik aangesloten ben, heeft persfoto’s gemaakt voor eventuele klanten en samenwerkingen. Samen met Lola zijn wij aanwezig bij een lancering van een nieuwe collectie van Ideal of Sweden. Ik mag weer naar een aantal events en het is weer tijd om lekker te gaan sporten. Het is zo lekker weer en dat in april, dus gaan wij lekker naar het strand met de kids.

Vinden jullie het strand ook zo heerlijk? Laat het mij weten in de comments

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

You have successfully subscribed!
This email has been registered