WAAROM ZOU IEMAND DIT ZEGGEN?!

Hi loves, in deze nieuwe vlog zien jullie hoe ik hard blijf trainen voor Boxing Stars, laat ik jullie weten hoe het nu met Ryan gaat en zijn we weer hard aan het werk op kantoor. Een week waarin ik weer lekker hard aan de bak ben geweest! Ik kijk enorm uit naar het programma en volgende week (31 oktober) is het dan écht zo ver. Bedankt voor alle lieve support berichtjes, super leuk om te lezen! Ook kreeg ik één bericht waar ik iets minder enthousiast over ben. Ik zit lekker in mijn vel en geniet enorm van wat ik doe. Dus dat ik er niet gezond uit zie, is voor mij niet leuk om te horen. Toch blijf ik het bizar vinden dat dit soort comments gewoon geplaatst worden, alsof het niets is. Nou goed, dat allemaal in deze video! Enorm veel kijk plezier allemaal!

Liefs, Laura

You have successfully subscribed!
This email has been registered