WE STOPPEN ER (TIJDELIJK) MEE!

Hi lieve kijkers, in deze video heb ik een belangrijke mededeling voor jullie. Ik ben momenteel op honeymoon met mijn man Ryan en zijn momenteel in Suriname. We vliegen vandaag door naar Miami en daar gaan we onze honeymoon voortzetten. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is het vaak zo dat de Wifi erg slecht is in hotels in het buitenland en al helemaal om video's te uploaden. Ik heb er dus voor gekozen om de aankomende weken geen video's online te zetten zodat tijdens mijn honeymoon volop kan genieten en niks hoef te editen. Natuurlijk vlog ik wel alles voor jullie en zullen de honeymoonvlogs na onze reis online komen op mijn kanaal.

Voor nu zeg ik jullie dus even gedag en zie jullie snel weer in een nieuwe video!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

You have successfully subscribed!
This email has been registered