WEDDING Q&A + TIPS! IK WORD HIER EMOTIONEEL VAN!

Het is al een tijdje geleden dat ik een Q&A heb opgenomen en ik vond dat het zeker weer tijd werd. De Q&A gaat over mijn bruiloft en ik heb zoveel tips voor alle brides to be dat ik gewoon voel dat ik veel dames kan helpen, ook beantwoord ik een aantal vragen. Tijdens het opnemen werd ik emotioneel, ik zag dit zeker niet aankomen, maar ben blij dat ik dit met jullie kan delen. Ik hoop jullie weer een beetje te vermaken met mijn lange geklets. Ga jij binnenkort trouwen? Laat mij weten of je iets aan mijn tips gehad hebt en deel je mooie momenten. Veel kijkplezier en kijk ook zeker naar mijn trouwvideo voor nog meer inspiratie.

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered