WEEKVLOG #30: DE BRUILOFT GEEFT STRESS!

 Lieverds, er staat weer een nieuwe weekvlog voor jullie online!! Ik begin mijn vlog met het reageren op een paar nare comments die ik las onder mijn video. De rede dat ik hierop in ga is omdat ik iets toch even uit de wereld wil helpen. Er kan natuurlijk van alles gezegd worden op het internet waar soms niks van waar is. Daarna zit er weer veel positiviteit in mijn dagen! Er wordt weer volop gewerkt voor BUYLAU en Ryan en ik vliegen naar Italie om alvast wat dingen te regelen voor onze bruiloft. We proeven onder andere gerechten die geserveerd zullen worden aan onze gasten en bespreken het een en ander met onze wedding planner. Terug in Nederland ga ik naar de opening van Delia’s Skin Clinic en hebben we een geweldige avond! Kijk je mee? 

You have successfully subscribed!
This email has been registered