WEEKVLOG #31: NAAR BEYONCÉ & JAY Z

Hoi lieve kijkers, de nieuwe week is weer begonnen! Een week waarin er veel wordt gewerkt maar ook veel wordt gefeest! Ik begin de dag rustig bij mij thuis samen met mijn lieve staigiare Nina. Na een leuk weekend is het weer tijd om het een en ander op te pakken dus is maandag echt een kantoordagje. Er wordt natuurlijk ook weer geshoot voor Buylau, iets waar ik nooit genoeg van krijg! En er komt onverwachts iets heel leuks op mijn pad, ik ben namelijk uitgenodigd voor het concert van Beyonce en Jay Z! Ohmygod!! Dit was zo’n toffe ervaring en heb mijn camera natuurlijk meegenomen om alles vast te leggen. Zo kunnen jullie hopelijk ook een beetje genieten van het concert! Have fun watching loves! 

You have successfully subscribed!
This email has been registered