WEER IETS MIS MET ROCKS!

Lieve iedereen. Sinds een paar dagen merk ik dat het niet heel goed met Rocks gaat! Zijn huidje is helemaal rood en er zitten kleine gaatjes in waar pus en vocht uitkomt :( We gaan naar de dierenarts want ik wil dat het snel weer beter gaat met mijn kindje! Verder zijn het weer wat momentjes thuis en op kantoor en zijn Ryan en ik begonnen aan onze yoga lesjes! 3x per week willen we dit gaan doen, elke maandag, woensdag en vrijdag! We gaan jullie op de hoogte houden van onze ontwikkelingen hierin. Hoop dat je het vlogje weer een beetje gezellig vindt! Have fun watching en tot heel snel weer. Liefs Laura

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

You have successfully subscribed!
This email has been registered