ZELF QUARANTAINE THUIS!!!

Hey iedereen. Wat zitten we in een bizarre periode met z'n allen he? Ik besef het soms nog niet helemaal maar het voelt allemaal zo vreemd. Het veel binnen zijn, niet in contact met mensen, niet buiten de deur werken, geen shows spelen en niet meer met vriendinnen afspreken. Maar wat het allerergste is, de heftige verhalen die je hoort van mensen die besmet zijn, volledig geïsoleerd en alleen leven waardoor ze ontzettend eenzaam zijn. Ik word er zo verdrietig van. Ik neem jullie dus mee in een paar daagjes hier bij ons thuis, ik hoop dat het je eventjes afleidt en dat je eventjes alle ellende zult vergeten. Uiteraard hoop ik dat jullie allemaal gezond en wel zijn en dat we met z'n allen hier zoveel malen sterker uit zullen komen! Fingers Crossed for better days!!! 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered