ZO MAAK JE JE LIPPEN VOLLER ZONDER FILLERS 🤫

Hi lieve volgers, in deze vlog ben ik samen met L’Oréal naar Parijs gegaan! Tijdens de trip hebben wij interessante haar en make-up workshops gevolgd. OMG ik mocht daarnaast ook nog mijn eigen lippenstift maken, hoe gaaf!! We hebben het lab mogen zien waar de make-up gemaakt wordt en dat was ontzettend interessant. We zijn heerlijk uiteten geweest in een echt Parisienne restaurant met geweldig eten. Na het Parijs avontuur ben ik doorgevlogen naar het prachtige Aruba! Jullie zien het begin van een geweldig avontuur en in de volgende video neem ik jullie verder mee.

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

[time] minutes ago, from [location]
The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top