Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen van onze klanten. Als u andere vragen heeft, kunt u ook altijd mailen naar info@buylau.nl.

Met een BUYLAU account bieden wij jou de mogelijkheid om je bestelgeschiedenis te zien en een overzicht met de status van je verstuurde bestelling. Ook is het gemakkelijker om je bestelling eventueel terug te sturen.

Soms kan het gebeuren dat je bestelling niet goed door is gekomen. Wanneer jouw bestelling niet goed is doorgekomen, krijgt van ons een mailtje. Daarin staat omschreven wat je kunt doen om je bestelling op de juiste manier af te ronden. Als dit niet het juiste antwoord is op je vraag, dan kan je ons altijd contacteren door een mail te sturen naar info@buylau.nl.

Bij BUYLAU kun je op verschillende manieren afrekenen. Je kunt bij ons door middel van VISA, MasterCard, Maestro, American Express, PayPal, SoFort Banking, GiroPay, Bancontact Mister Cash, iDeal en het bedrag overschrijven naar onze bankrekening. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk voor een ieder ter organiseren.

Het kan zo zijn dat je twijfelt over de maat van een kledingstuk of dat je vragen hebt over een artikel. Stuur dan een mailtje naar info@buylau.nl en wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Onze voorraad loopt synchroon met het voorraadsysteem. Dat betekent zodra iemand een kledingstuk koopt online, dan is dat live te zien op de website. Zo is onze voorraad altijd up-to-date.

Het kan wel eens gebeuren dat er iets fout gaat in het sorteercentrum en dat je een verkeerde bestelling hebt ontvangen. Met het toegevoegde retourformulier kan je dit zeer eenvoudig aangeven en dan zorgen wij ervoor dat jij de juiste bestelling toch binnen krijgt!

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Heb je iets specifieks waar je op de hoogte van wilt blijven? Dan mag je ook altijd een mail sturen naar ibfo@buylau.nl Wij proberen jouw aanvraag zo snel mogelijk bespreekbaar te maken en beantwoorden.

Wij behandelen iedere klacht zeer zorgvuldig. Klant is koning is onze policy. Je kunt je klacht(en) mailen naar info@buylau.nl .Wij proberen zo snel mogelijk jouw klachten te verwerken en het zo goed mogelijk te beantwoorden.

Heb je een vraag dat niet beantwoord is in onze veelgestelde vragen lijst? Dan kan je ook altijd een mail sturen met jouw vraag naar info@buylau.nl. Wij proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Als het artikel anders valt zullen wij dit vermelden bij het artikel in de omschrijving op de site. Je vindt hier de pasvorm, afmetingen en eventuele extra informatie. Bij extra specifieke vragen kan je altijd mailen naar info@buylau.nl
BUYLAU biedt uiteraard de mogelijkheid om giftcards te bestellen. We verkopen 4 verschilende giftcards van €10, €15, €25, €50 en €100. Je bent niet verplicht het bedrag in één keer uit te geven.
Jouw giftcard of kortingscode kan je in de checkout tijdens het afrekenen invoeren. Klik op toepassen en de code wordt verwerkt. Wanneer er een melding verschijnt dat de giftcard of kortingscode niet meer werkt dan is deze waarschijnlijk verlopen of niet meer geldig. Je kan dat altijd een mail sturen naar info@buylau.nl voor een eventuele vraag.
Graag een mail sturen naar info@buylau.nl onder vermelding van jouw giftcard code of kortingscode die je graag wilt toepassen. Wij zullen dan direct uitzoeken waarom het niet werkt.
Klarna is een betaalmethode waarmee je niet tijdens het bestellen, maar achteraf kunt betalen. Hierdoor heb je ruim de tijd om te beslissen welke items je wil houden en hoef je alleen voor deze items te betalen. Op die manier betaal je nooit voor wat je retourneert. Het betaaltermijn van Klarna is 14 dagen, dus je kunt zelf het moment uitkiezen waarop het jou uitkomt om te betalen. Het gebruik van Klarna is gratis, er zijn geen verborgen kosten. Door Klarna te gebruiken ga je automatisch akkoord met de Klarna dienstvoorwaarden en bevestig je dat je Klarna’s Privacyverklaring en Cookieverklaring hebt gelezen.
Tijdens het afrekenen van jouw bestelling kun je kiezen voor de betaalmethode ‘Klarna’. Zodra je de bestelling hebt geplaatst ontvang je meteen een email met een betaallink. Vanaf dit moment heb je 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. Wil je de bestelling betalen? Log dan in op de Klarna app of op de website www.klarna.nl. Kies de bestelling die jij wil betalen. Wil je een herinnering ontvangen dat je de factuur moet betalen? Dan kun je de app van Klarna downloaden. Zodra je bent ingelogd ontvang je 2 dagen voor het einde van het betaaltermijn een herinnering dat de bestelling binnen 2 dagen moet worden betaald.
Klarna zal je na de betaaltermijn van 14 dagen nog een herinneringsmail sturen om je bestelling alsnog te betalen binnen 14 dagen. Zodra je ook buiten deze tweede betaaltermijn valt, zal je een aanmaning met aanmaningskosten per post ontvangen. Bekijk hier de uitgebreide algemene voorwaarden van Klarna.
Wanneer je ervoor kiest om de bestelling te plaatsen met Klarna, wordt er naar verschillende factoren gekeken om te kijken of je de bestelling kunt plaatsen voor dat bedrag. Wij hebben geen zicht op de informatie waarom de bestelling niet met Klarna kan worden voldaan. Mocht de betaalmethode door Klarna niet worden goedgekeurd, dan kun je de bestelling nog wel voltooien via een andere betaalmethode. Bekijk hier de uitgebreide algemene voorwaarden van Klarna.
Je hoeft de factuur in dit geval nog niet meteen te betalen. Neem contact op met onze klantenservice door een mail te sturen naar info@buylau.nl. We zullen zo snel mogelijk voor je uitzoeken waarom het bedrag niet correct is. Om jouw factuur te pauzeren kun je inloggen in jouw account op www.Klarna.nl. Klik op 'probleem melden' voor de bestelling die je wilt pauzeren. Bekijk de algemene voorwaarden van Klarna Bekijk hier.
Je kunt in de volgende landen met Klarna betalen: - Nederland - België - Duitsland - Oostenrijk - Finland
Helaas is het niet mogelijk om de korting achteraf terug te betalen. Als de korting binnen 48 uur nadat je jouw bestelling hebt afgerond wordt toegevoegd, kunnen wij dit verschil compenseren met een BUYLAU giftcard. Geldt dit voor jouw bestelling? Stuur dan een e-mail naar info@buylau.nl met het item(s) die in de sale zijn gegaan. Wil je een item van de bestelling retourneren? Dan moeten we wachten tot de retour verwerkt is. Wanneer deze is verwerkt zullen wij de giftcard code per mail versturen.
Zodra je bestelling wordt verzonden vanuit ons distributiecentrum ontvang je een verzendbevestiging met hierin de track & trace code van jouw bestelling. Zodra je bestelling is meegegaan met de postbezorger kun je hem volgen.
Wanneer jij je bestelling op maandag t/m vrijdag voor 15u plaatst zal het de volgende dag in huis zijn. Wanneer jij op vrijdag na 15u een bestelling plaatst dan wordt deze dinsdag geleverd.
Na het bevestigen van jouw aankoop in de 'AFREKENEN' knop kan je kiezen voor 'VERZENDEN' of 'OPHALEN'? Wanneer je kiest voor 'OPHALEN' kan je de stappen volgen.
Van een pre-order hebben wij nooit fysieke voorraad liggen en sturen wij pas op zodra hij is geleverd. Let op heb je meerdere items besteld dan sturen wij altijd je bestelling zodra deze compleet is. De levertijd van jouw pre-order kun je terugvinden bij het product op de site.
Geen probleem! De bezorger doet een briefje in je brievenbus en laat hierop weten wat de te nemen stappen zijn. Wil je jouw pakketje liever op een ander moment ontvangen of bij een service point laten bezorgen? Dat is ook mogelijk! Zodra jouw bestelling wordt verzonden, ontvang je een mailtje in je mailbox. In deze mail kun je de tijd of de locatie van bezorging meteen aanpassen! Superfijn want hier worden geen extra kosten voor gerekend! Heb je deze mail niet ontvangen? Kijk dan even in de spam mailbox, het kan zijn dat het mailtje hierin terecht is gekomen.
Je kunt jouw geld binnen 14 dagen nadat wij de retour hebben ontvangen terugverwachten. We raden je aan om de retour met een track & trace te versturen zodat wij altijd kunnen nagaan wanneer het pakketje bij ons is geleverd.
Allereerst onze excuses voor het ongemak. Erg vervelend en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wij zullen dit ten alle tijden oplossen. > Neem meteen contact met ons op via het contactformulier op www.buylau.nl/klacht-aanmelden Wij zullen binnen 1-2 werkdagen contact met je opnemen voor een passende oplossing. LET OP: Stuur het item nog niet retour. Wacht op terugkoppeling. Wij kunnen de verzendkosten achteraf niet meer verrekenen.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Stuur een e-mail naar info@buylau.nl en wij zullen direct uitzoeken wat er mis is gegaan. Vergeet niet je ordernummer mee te sturen en te vermelden om welk bedrag het gaat
You have successfully subscribed!
This email has been registered