Namens BUYLAU en alle influencers & brands van de afgelopen editie willen wij jullie bedanken voor jullie komst en gezelligheid!
 Wat is begonnen met het organiseren van een CLOSETSALE voor de verkoop van Laura’s kledingkast items, is inmiddels uitgegroeid tot een mega INFLUENCER CLOSETSALE met meer dan 1000 bezoekers.

Met de aanwezigheid van diverse influencers, webshops, brands, food & drinks, DJ’s en pers konden wij dit evenement tot een groot succes maken! De afgelopen editie heeft plaatsgevonden  in de Passenger Terminal Amsterdam. De bezoekers hebben hun favoriete influencer kunnen ontmoeten en lekker kunnen shoppen.  Daarnaast ging iedereen naar huis met een geweldige goodie bag. 
Was jij hierbij aanwezig en ben je opzoek naar de foto's? KLIK DAN HIER.Was jij niet bij de afgelopen editie? Wees niet getreurd want plannen voor de volgende editie  liggen al op tafel!

Wil jij als INFLUENCER op deze dag aanwezig zijn, stuur dan voor meer informatie een mail naar info@influencer-closetsale.com.
You have successfully subscribed!
This email has been registered