Let op: Hete Zomerdagen Items kunnen niet geruild worden!Ruilen en retourneren
:  

Het kan zijn dat je gekochte item toch niet is wat je ervan had verwacht, geen stress; dit kan natuurlijk gebeuren. Hieronder volgen onze voorwaarden.

Bij ons krijg je 14 dagen bedenktijd, in dit zichttermijn mag je het artikel bekijken, passen en beoordelen of je het wil houden. Na de 14 dagen zichttermijn en ontbindingstijd heb je 14 dagen om één of meerdere producten te retourneren.

Herroepingsrecht na verzending
Nadat je het laatste artikel van je bestelling hebt ontvangen is het mogelijk de koopovereenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden en retour te sturen.

De overeenkomst is alleen te ontbinden door middel van een ondubbelzinnige verklaring. Zolang aan BUYLAU wordt gecommuniceerd dat je het artikel wenst te retourneren. Laat ons in ieder geval weten, hoe je wilt retourneren. Dit kun je doen door naar onze klantenservice te e-mailen: info@buylau.nl

Zodra BUYLAU je verklaring heeft ontvangen, zullen we binnen 14 dagen alle door jou verrichtte betalingen (exclusief de door jou betaalde verzendkosten) terugbetalen. Bij de terugbetaling maken wij gebruik van hetzelfde betaalmiddel dat je voor de betaling van één of meerdere artikel hebt gebruikt. Let op: terugbetaling van een retour geschiedt pas op het moment dat wij de retour hebben ontvangen.

Procedure van het retourneren:

 • Voeg altijd je factuur toe aan je retour zodat wij deze sneller kunnen verwerken.
 • Om cirkel op het factuur om welk(e) item(s) het gaat.
 • Wegens hygiëne, mogen oorbellen niet worden geretourneerd
 • De retourkosten zijn voor eigen rekening. Als er sprake is van een productie fout- en/of defect nemen wij uiteraard deze kosten op ons.
 • Je bent volledig vrij in je keuze welk postorderbedrijf je gaat gebruiken voor de verzending, op het moment dat we de items binnen hebben, verwerken wij jouw aanvraag binnen 5 werkdagen.
 • Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.
 • Vraag altijd een Track & Trace code zodat je pakket traceerbaar is.

Kan ik ook gewoon ruilen? 
Het is zeker mogelijk je item retour te sturen en deze te ruilen voor iets van dezelfde prijs of een andere maat. Houd er hierbij wel rekening mee dat er een snelle wisseling is op onze webshop en daardoor kan het zijn dat binnen een week bepaalde maten al zijn uitverkocht.


Dit zijn de voorwaarden:

 • De kleding is ongedragen en niet gewassen.
 • Aangehechte (prijs) kaartjes/labels
 • Geen lichaamsgeuren of sigaretten lucht
 • Geen voedsel, make-up, deodorant en/of andere vlekken
 • Geen beschadigingen aan de kleding
 • Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan, dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. De maximale retourkosten worden geraamd op € 6,95. Indien je gebruik maakt van verzekerd verzenden met een maximaal verzekerde waarde van € 500, zullen de maximale gemoeide retourkosten worden geraamd op € 8,60.

Er zijn uitzonderingen mogelijk op het ontbindingsrecht, zolang deze binnen de wettelijke kaders zijn toegestaan. De volgende uitzonderingen hanteert BUYLAU:

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je aansprakelijk stellen.

Waar kan ik het retouradres vinden?
Het adres is te vinden links bovenaan je factuur of hier onder:

BUYLAU
Domineeslaan 91e
1161 BW Zwanenburg

Product of leverfout?
Meld dit dan binnen 14 dagen bij ons. Wij zullen hier alles aan doen om dit recht te trekken en uiteraard vergoeden wij deze retourkosten middels een retourlabel. Wanneer deze termijn is verstreken, is het bij ons niet meer mogelijk je item retour te sturen.

Meer informatie? 
Wil je meer weten of staat jou vraag hier niet tussen dan kun ons altijd mailen naar info@buylau.nl 

 

Team BUYLAU

 

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered